Naturpont

Naturpont

Wild Yam krém (Progesteron krém)

A krém különleges hatékonyságának titka a Wild Yam-ben rejlik, hiszen azt Dél-Amerikában a természeti népek már nagyon rég óta alkalmazzák nőgyógyászati problémák kezelésére és megelőzésére.

A krém egy olyan fejlesztés, amely egy természetben előforduló növény hatóanyagával képes a petefészkünk által termelt progeszteronnal megegyező hatóanyagot bejuttatni és ezáltal az ösztrogén-progeszteron egyensúlyt helyreállítani. A Jamsz gyökéren kívül, AloeVerát, Sáfrányt, E-vitamint és Kamillát tartalmaz.

A női testet két fontos nemi hormon szabályozza, az ösztrogén és a progeszteron. E két hormon kapcsolata és egyensúlya határozza meg nőgyógyászati egészségünket. Sok esetben a fogamzás, aztán pedig a terhesség megtartása is ezen egyensúlyon múlik. A Wild Jams krém,természetes progeszteront tartalmaz.

Bővebben...

EMÓCIÓ élőflórás ital.

Fáradékony, rossz a közérzete, könnyen megbetegszik vagy emésztési problémák gyötrik?

Kössön szövetséget a hatékony baktériumokkal! Kapható a NATURPONT-ban!

Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM).

Az élővilág egy igen jelentős szeglete a mikrobavilág, mely méreteinél fogva nem látszik, mégis különböző fajaik eltérő működésükkel egy összefüggő anyagcsere-hálózatot alkotnak, mintha egy szervezethez tartoznának. Ennek részesei vagyunk mi is. Ha ezt a szervezetet gyengítjük, kiirtjuk fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel, helytelen táplálkozással, akkor – mint azt tapasztaljuk – egyre több bajt okozunk az egész élő világnak, és közvetlenül önmagunknak is. Az EM alapelve: sokkal könnyebb és értelmesebb létrehozni egy kedvező mikroflórát, mint a kedvezőtlent elpusztítani. Erre az alapelvre építve dolgozták ki az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital összetételét, hogy segítsen helyreállítani és megőrizni a szervezet egyensúlyát és a jó közérzetet.

Bővebben...